Objavljeno: 15.05.2024.

Obavijest o završetku sezone grijanja 2023./2024.godine

Poštovani korisnici usluge grijanja,

15. svibnja 2024. godine VARTOP prelazi na ljetni režim rada kotlovnice čime završava ogrjevna sezona  2023./2024. godine za krajnje kupce koji grijanje svojih stanova imaju putem toplinskog sustava zajedničke  kotlovnice.  Isporuka toplinske energije za zagrijavanje potrošne tople vode za one stanove koji potrošnu toplu vodu koriste putem sustava kotlovnice će se nastaviti.

Krajnji kupci u razdoblju izvan ogrjevne sezone, odnosno do početka rujna 2024. godine, imaju mogućnost provoditi radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima. Prije izvođenja radova trebaju se obratiti ovlaštenom predstavniku suvlasnika ili upravitelju zgrade, kako bi se putem VARTOP-a osiguralo pražnjenje pogonske vode iz sustava zgrade.

Nakon završetka svih radova na unutarnjim instalacijama grijanja predstavnik suvlasnika treba dostaviti VARTOP-u pisanu potvrdu da su svi radovi završeni i da je sustav grijanja u zgradi spreman za prihvat toplinske energije.

Spremnost za ogrjevnu sezonu 2024./2025. godine službeno započinje 15. rujna 2024. godine, a grijanje će se u novoj sezoni uključiti na pisani zahtjev ovlaštenog predstavnika zgrade odnosno upravitelja.

Zahvaljujemo na suradnji!

« Povratak


Newsletter

Prijavite se za primanje povremenih novosti

O nama

Trgovačko društvo VARTOP d.o.o. registrirano je za obavljanje djelatnosti proizvodnje i opskrbe toplinske energije, te posjeduje dozvolu za obavljanje navedenih djelatnosti izdane od Hrvatske energetske regulatorne agencije.

Saznaj više

Korisni linkovi